Kezdő oldal|Vásárlói információk|15 napos visszavásárlás
Vissza

15 napos visszavásárlás

Futárral vagy pikk-pakk pontra megrendelt termékeknél, ha mégsem tetszik amit megrendeltél 15 napon belül elállhatsz a vásárlástól.

A PTK távollévők között kötött szerződésekre vonatkozó jogszabályai alapján a vevőnek lehetősége van a vásárolt áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól.
Annak érdekében, hogy több időd legyen meggyőződni arról a készülék valóban megfelel-e Neked, mi 15 napra bővítettük a 8 napos határidőt. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 15 munkanapon belül.

Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötéskor. Az árut a vevőnek saját költségén kell visszajuttatni az 5600 Békéscsaba, Orosházi út 60. alatti telephelyünkre, egyéb költség az elállással kapcsolatban nem terheli. Abban az esetben ha a termék visszaszállítását mi rendeljük meg, a visszaszállítás költsége 2500Ft.

A kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a törvényes határidőn belül (30 nap) készpénzben vagy átutalással visszafizetjük.

A Toplaptop Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését. Felbontott szoftvertől (ide tartozik a gépeken található előinstallált szoftvercsomag is) való elállást a törvények értelmében nem tudjuk elfogadni. Ezért kérjük ügyfeleinket, hogy a vásárolt szoftvereket ne bontsák fel, illetve az előinstallált szoftvert  a gépen ne installálják fel, csak akkor,ha már meggyőződtek róla, hogy azt kapták amire számítottak és biztosan nem kívánnak élni elállási jogukkal.

Összehasonlító
Kedvencek

Az Ön kosara üres!