Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek

Termék szűrés:Xerox Phaser 6022NI wireless hálózatos színes lézer nyomtató (6022V_NI)
 • Xerox Phaser 6022NI wireless hálózatos színes lézer nyomtató (6022V_NI)

Xerox Phaser 6022NI wireless hálózatos színes lézer nyomtató (6022V_NI)

Bruttó ár: 86 190 Ft
db

Xerox Phaser 6022NI wireless hálózatos színes lézer nyomtató (6022V_NI)

Kiemelkedő teljesítmény.
- Páratlan erő. A 525 MHz-es, erőteljes processzor és az óriási alapmemória könnyedén megbirkózik mindennapi munkaigényével, ideértve az ábrákat, a fényképeket és a diagramokat tartalmazó oldalakat is.
- Kimagasló képminőség. A Hi-Q LED nyomtatómotor által biztosított 1200 x 2400 dpi-s javított képminőséggel nagyfelbontású színes nyomtatást, pontos képillesztést és fantasztikus részletezettséget érhet el.
- Színek igény szerint. A Xerox nyomtató-illesztőprogram hatékony és egyszerűen használható vezérlőivel a haladó és a kezdő felhasználók egyaránt pillanatok alatt elvégezhetik az utolsó simításokat a színbeállításokon.

Mindennapi feladatok, egyszerűbben
- Nyomtasson bárhonnan. Az alapkiszerelés részét képező beépített Wi-Fi egyérintéses beállítási lehetőséget biztosít, és segítségével hálózati kábelek használata nélkül csatlakozhat. Egyszerűen csak nyomja meg a nyomtató WPS gombját, majd a WiFi útválasztó WPS gombját, és azt követően bárhonnan dolgozhat és nyomtathat.
- Egyszerűbb csatlakozás. A Wi-FI Direct jóvoltából mostantól a mobiltelefonok, a táblagépek és a hordozható számítógépek biztonságos kapcsolaton keresztül közvetlenül kapcsolódhatnak a nyomtatóhoz vagy a többfunkciós nyomtatóhoz még akkor is, ha Ön nem rendelkezik vezeték nélküli hálózattal.
- Átlátható folyamatok. A kisebb munkacsoportok feladatait hatékony funkciók teszik egyszerűbbé, mint például a papírbeállítási segéd, amely segít eligazodni a sima irodai papírra, a borítékokra, a címkékre és az egyedi papírméretekre, illetve papírtípusokra való nyomtatás útvesztőjében.
- Apple® AirPrint™. A beépített Apple® AirPrint™ jóvoltából mindig mozgásban maradhat. E-maileket, fényképeket és fontos irodai dokumentumokat nyomtathat közvetlenül az Apple iPhone és iPad készülékekről.

Folyamatosan megbízható eredmények.
- Páratlan nyomtatási technológia. A készülék ugyanazt a bevált, fejlett Hi-Q LED nyomtatómotort tartalmazza, amely a grafikusok és a művészek képalkotási és művészeti munkáihoz használt fejlettebb berendezéseinkben is megtalálható.
- Xerox® EA-Eco festék. A festék kiválóan alkalmas a világos, részletes képek, a lágy grafikák és a jól kivehető szövegek rendkívüli fényes és éles kivitelű elkészítéséhez, az alacsony beégetési hőmérséklet pedig kevesebb energiát igényel.
-  Hatékony nyomtatás. A nyomtató és a többfunkciós nyomtató ugyanazokat a könnyen cserélhető festékkazettákat tartalmazza. Nincs szükség a tartalék kellékek beszerzésére, tárolására és cseréjére, amivel egyszerűsödik gép- és a kellékkezelés, és minimálisra csökken a kellékek cseréjével töltött idő.

A csomag tartalma
- Festékkazetta (500 oldal kapacitás)
- Gyorstelepítési kézikönyv, Gyorsismertető, Szoftvereket és dokumentációt tartalmazó CD
- Tápkábel
- USB-kábel

 • Garancia
  12 hónap
  Gyártói Cikkszám
  6022V_NI
  Készleten
  Elérhető
  Gyártó
  XEROX
  VTSZ
  8443321000
  Processzor modell
  525 MHz
  LAN
  Van
  WiFi
  Van
  USB 2.0
  Van
  Szín
  Fehér
  Súly
  12,4
  Típus
  Színes lézer
  Beépített memória
  256
  Nyomtatás
  Van
  Tömeg
  13,8 kg/db

Webáruház készítés