Kezdő oldal|Szállítás
Vissza
KISZÁLLÍTÁS

laptop kiszállítás I.  Átvételi módok, szállítás

Vásárlás során három átvételi mód közül választhat: személyes átvétel üzleteinkben, házhozszállítás vagy Pick Pack Ponton való átvétel.


Házhozszállítás futárszolgálattal:


A nettó 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes!

A kiszállítást a Trans-O-Flex futárszolgálat végzi, és általában a megrendelést követő 2. munkanap 8-17h között. Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, a második kézbesítési kísérlet is ingyenes.

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el:

Telefon: +36-1/8-777-444


Amikor a csomagot átadjuk a TOF futárszolgálatnak, a rendszer automatikusan értesíti az ügyfelet. A kiszállítás reggelén a TOF futárszolgálat sms értesítőt küld a futár telefonszámával és egy 3 órás idő intervallummal amikor a csomagot kézbesíti. A telefonszámon van lehetőség a futárral történő egyeztetésre.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvetetni. A csomag tartalmát azonban nem szükséges ekkor ellenőrizni, hiszen a következő 15 napban visszaküldheted a terméket, ha elégedetlen vagy vele.

Mivel a megrendelt termékek kiszállítását szerződéses partnerünk végzi, ezért felelősséget a szállítás pontosságáért csak a Trans-O-Flex általános üzleti feltételei szerint tudunk vállalni.

Figyelem!!! A téli időszakban kiszállított notebook-ok átvétele és beüzemelése között kérjük, várj pár órát, míg a készülék átveszi a helyiség hőmérsékletét!

A Trans-O-Flex futárszolgálat által kiszállított csomagok szállítási költsége (nettó 50.000 Ft értékű rendelés alatt) egységesen 1200 Ft.


Pick Pack Ponton való átvétel


II.  Fizetési módok

A készülékek árának kiegyenlítésére többféle lehetőség is kínálkozik:

Készpénz, bankkártya

Előutalás bankon keresztül

Ha már visszaigazoltuk a megrendelésedet, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálod a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, melyre az átutalás során hivatkozni kell. Miután a tranzakció megvalósult, vagyis miután az átutalt összeg megérkezik, átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak.

Utánvét

Utánvét esetén a Trans-O-Flex futárszolgálat szállítja ki a terméket, melynek ellenértékét a futárnak adod át.


Összehasonlító
Kedvencek

Az Ön kosara üres!