Lenovo a színek bűvöletében!
Válogass kedvedre a színes Lenovo laptopok között!
Megjelent az első mozgással töltődő közösségi töltőállomás az USA-ban
Kihelyezték az első napelemmel és mozgással töltődő közösségi mobiltöltő állomást az USA-ban, ahol bárki ingyen feltöltheti a mobil eszközeit.
Kinek jó választás egy Ultrabook?
A laptopok legnagyobb előnye a hordozhatóság – ez volt az a számítógép kategória, amely a piacon megjelenve új távlatokat nyitott a felhasználók számára, hiszen bárhol és bármikor lehetővé tette a munkát, játékot, online időtöltést.
Bemutatkozik a Dell Inspiron 3521-es családja!
Nem kell megijedni, mert nem fogok minden laptopról oldalakat regélni, de megakadt a szemem két laptopon, ami szerintem megérdemel pár sort. Általánosságban bemutatja, hogy a Dell igen jó paraméterekkel rendelkező laptopokat szán, mind otthoni, mind munkahelyi használatra.
Amit az operációs rendszerekről tudni érdemes - 2. rész
A Windows alapfilozófiája, hogy az operációs rendszer népszerű legyen, könnyen kezelhető és érvényre jusson a "minden egyben" elv -azaz legyen beépített médialejátszó, beépített böngésző stb.).
Az operációs rendszer
Nincs olyan ismerősöm, aki egy laptop, PC vagy most már egy okos telefon láttán ne tenné fel azt a kérdés, hogy - Na és milyen oprednszer fut rajta? Vagy, „Ezen már win8 van, hú de komoly!” Gondolom ezzel a jelenséggel már ti is találkoztatok.
Kipróbálás alatt a Dell Inspiron 3521-13 laptop
Ma délután eljött az a pillanat is, amikor kezembe vehettem és kipróbálhattam a toplaptop.hu akciós laptopját, a Dell Inspiron 3521-13 laptopot.
Hogyan válasszon egy egyetemista laptopot magának?
A kérdést feltenni könnyű, a válaszadás már sokkal bonyolultabb dolog.
Laptop, netbook vagy tablet?
Ezt a kérdést szinte mindenki felteszi magának. Mi alapján döntsünk? Ha nem tudod mit is szeretnél és jól jön a segítség melyik mire jó, akkor ez a Te témád!
Összehasonlító
Kedvencek

Az Ön kosara üres!